Životopis

Narodil som sa  v stredoslovenskej rodine tesárovi Petrovi Vydrekovi a Jozefíne Vydrekovej, rodenej Margovej. Pochádzam zo siedmich (7) detí, kde boli štyria(4) bratia a tri(3) sestry.

Varenie sa mi zapáčilo tak, že som sa  po skončení základnej školy prihlásil na hotelovú a kuchársku školu „Westminster Catering College“ na Vincent Square. Škola bola pre mňa sranda  po celé tri roky(Áno, nemám maturitu). Po vyučení som pracoval v reštauráciach vo Francúzsku a v Londýne, kde som snažil čo najviac zdokonaliť svoj um, ale mal som smolu. Keď som si zdokonaloval um v jednej najluxusnejšej Londýnskej reštaurácií, tak  v skrinke, kde som mal veci, mi našli dve (2) cibule.

Vyhodili ma z reštiky. Ani neviem ako som ocital pred budovou letiska M. R. Štefánika.

Keď už som bol teda na  Slovensku, tak som napísal knižku, ktorá mi aj  mi vyšla pod názvom názvom: ” Varím, lebo nemám maturitu.”

Približne  pred rokom som sa zoznámil s Petrom Novotným, ktorý je známy český  tzv.pokrmový deviant, moderátor, publicista, podnikateľ, lekár, kuchár, šéfkuchár, nadkuchár, všejed, farmaceut, spisovateľ, degustátor, gastrotoxinutrikológ, bavič a jedloznalec.  Obľúbil som si jeho knihy, ktoré mi otvorili oči:

  • Varíme pod vodou
  • Varíme na vode
  • Sto spôsobov, ako uvariť psa
  • Mŕtvy pes, chutný pes
  • 30 spôsobov, ako z hovna spraviť chutnú pomazánku
Už ako päť ročný som chcel byť ako Petr Novotný, ktorý ako 7 ročný  z piesku, vody a buriny uvaril chutný hovädzí guláš.

Pridaj komentár